diumenge, de març 10, 2013

"Tu també pots" ja és a les llibreries


Com va dir Paco Umbral  un dia, avui "yo he venido a hablar de mi libro". Del llibre del fisioterapeuta Lluís Puig (Girona, 1970) i meu. Es titula "Tu també pots" (Prepara't amb els millors) i està publicat per Viena Edicions. Surt a la venda aquest dilluns. El pròleg és de Kilian Jornet i l'epíleg de l'exseleccionadora de natació sincronitzada Anna Tarrés. Té 176 pàgines i desitgem que us agradi.

"Tu també pots" descobreix la fórmula de l'èxit dels millors esportistes catalans del moment. En entrevistes personals, tots ells ens han explicat com s'ho han fet per arribat a l'excel·lència. Quines són les claus del seu bon rendiment? Fins a quin punt influeixen l'alimentació i el descans? Què fan per prevenir lesions? Com potencien les seves capacitats innates? Com treballen per superar els propis límits? Els protagonistes són Carles Puyol, María Vasco, Kilian Jornet, Laia Sanz, Joaquim "Purito" Rodríguez, Andrea Fuentes, Marc Márquez, Sarai Gascón, Gerard Pera, Olga García, Joan Verdú, Elena Congost, Joan Cañellas, Santi Freixa, Marcel Granollers, Joel González i Joan Carles Navarro.

A més a més de les entrevistes, el llibre també té nou capítols teòrics, que inclouen els consells dels millors especialistes del CAR de Sant Cugat i de molts altres experts. "Tu també pots" està dedicat a Andreu Vivó, "exemple d'autenticitat i honestedat". L'Andreu, olímpic a Sydney, va morir inesperadament el 31 de desembre de l'any passat. Uns dies abans, també ens va donar la seva opinió sobre l'esport d'elit. Lògicament, i després de parlar amb la seva família, la mantenim.

DAVID BERNABEU I CARLES TORECILLA PRESENTEN EL LLIBRE


La presentació central de "Tu també pots" serà aquest divendres, 15 de març, a la Casa del Llibre, a la Rambla Catalunya de Barcelona, número 37. Començarà a les set de la tarda i comptarem amb la presència d'un bon nombre dels esportistes i tècnics entrevistats en el llibre. Obrirà l'acte el periodista esportiu de Cuatro, i bon amic meu, David Bernabeu. Segur que el teniu molt present, per les seves intervencions amb "Los Manolos". Hem treballat junts a COMRàdio, a Ona Catalana i a TV3. Som germans periodístics, com ens agrada dir a tots dos.

David Bernabeu d'un costat; i Carles Torecilla, de l'altre. En Carles és Doctor en Màrqueting i Professor d'ESADE. Col·labora cada setmana a Els Matins de TV3 i esporàdicament a El Hormiguero. També ha estat un dels habituals de RAC 1. Ens explicarà com els valors dels esportistes (constància, treball en equip, esperit de superació...) poden aplicar-se també a les empreses. Segur que ho farà d'una manera molt didàctica i amb un punt d'humor.

"Tu també pots"

@tutambepots

Hi esteu tots convidats!

"LOS AMANTES PASAJEROS" (PEDRO ALMODÓVAR)

Havia sentit que "Los amantes pasajeros" era una mala pel·lícula; i no m'ho volia creure. Sóc un gran fan de Pedro Almodóvar i, fins avui, sempre he pensat que els seus títols estan per sobre de la mitjana. Fins avui. El seu reton a la comèdia, vint-i-cinc anys després de "Mujeres al borde de un ataque de nervios" és decebedor. Només dura una hora i mitja, però es fa llarguíssima.

L'únic que té certa gràcia és el ball cent per cent gai que fan Javier Cámara, Carlos Areces i Raúl Arevalo, a ritme del so de "I'm so Excited", de les Pointer Sisters. I és que en aquesta pel·lícula tot és absolutament gai. En excés pel meu gust. Són gais els tres hostes de la tripulació, els pilots... Les dues paraules més fetes servir segur que són "polla" i "mamada" i, lògicament, i mai millor dir, n'acabes fart. A més a més, la història és més aviat senzilla, això sí, amb el surrealisme habitual del director manxec. Un avió que va de Madrid a Mèxic té un problema en el tren d'aterratge i vola en cèrcol pels voltats de Toledo mentre esperen que els assignin una pista per fer una pista d'emergència.

El millor són els cameos d'Antonio Banderas i Penélope Cruz i el paper de Lola Dueñas. Tot i que ja té una edat, el seu personatge encara no ha perdut la virginitat. Aviam si en aquest vol tan estrany aconsegueix tenir la seva primera experiència sexual. "Los amantes pasajeros" prometia, però és una pel·lícula totalment prescindible. Una llàstima.

Bona setmana a totes i a tots

@Jordi_Sanuy

20 comentaris:

Sergi ha dit...

Ah, doncs potser podria passar-m'hi, ja m'ho miraré. Està bé que per variar ens parlis d'un llibre teu, hehehe. Sembla interessant, quina colla de cracks que heu entrevistat. Espero que aquest treball faci fortuna!

Jordicine ha dit...

Doncs m'encantaria saludar-te personalment, XEXU! Estem molt contents perquè els esportistes ens han donat totes les facilitats del món. Una abraçada.

Camy ha dit...

Estaré fuera de Barcelona y me sabe mal. Os veré por youtube. Felicidades por ese libro que ha de ser interesante y en el caso de ser tu primer libro, una emoción añadida para ti.
Veré·Los amantes pasajeros", no he perdido ninguna de Almodovar.
Un beso

mar ha dit...

Moltes felicitats Jordi!
Si puc m'hi passaré!
Esperava veure la teva crítica de la peli ja que n'he sentit crítiques molt dolentes i ja veig que confirmes que no val la pena. Passem de peli i ens quedem amb el llibre aquesta setmana.
Un petó!

rits ha dit...

Moltes felicitats!!!!! Quina emoció, oi? Enhorabona!! Segur que la presentació anirà molt bé!! (no m'hi podré passar, ja em vaig comprometre amb una altra història per aquest proper divendres).

Quina llàstima la mala ressenya de Los amantes pasajeros. Mira que era esperat el retorn a la comèdia, xò tal i com la descrius, crec que millor triar una altra sala.

ricard ha dit...

Enhorabona pel teu llibre!

Avui he vist l'Almodóvar, avisat ja per les crítiques. Efectivament, és força dolenta, però em queda el dubte de si esdevindrà un títol de culte d'aquí a un temps.

Una abraçada.

Elfreelang ha dit...

uauua Jordi un llibre teu! llàstima que els divendres plego a dos quarts de vuit i estic massa lluny del centre com per arribar a temps! sort i enhorabona! per cert surts molt guapo a la foto! ets tu oi?

Elfreelang ha dit...

ui nooo que la foto és del presentador del acte....quina ficada de pota!

Manderly ha dit...

Yo también esperaba más de Los amantes pasajeros. Alguna sonrisa y la mejor parte, ya casi que la vemos en el trailer.
Saludos.
(Respecto a los cameos supongo que te referías a Banderas ya que Bardem no aparece.)

El veí de dalt ha dit...

Molts sort amb el llibre!

Sonia ha dit...

Felicidades Jordi!
No todos los días se escriben post así. Espero que vaya muy bien la presentación y que vendáis muchos por Sant Jordi... ;)
Una abraçada

Mario Salazar ha dit...

Hola Jordi, interesante tu libro, yo he entrenado en tres selecciones nacionales distintas de deportes olímpicos (me mantengo en una aún aunque ocasionalmente), y pues amo el deporte, aunque soy malo con la alimentación (aunque tengo nociones)y duermo poco (soy desordenado). De todas formas aun así no vivo de ello. Me intriga saber a que deportes te adscribes o es de uso general, seria bueno, no soy muy entusiasta del fútbol. Bueno, pasando a otro tema, espero ver los amantes pasajeros, aun detestando la mala educación que era muy gay, y pues que sea igual de gay, no el tema sino el trato gratuito, superficial y exhibicionista me desmotiva, pero Almodóvar siempre es interesante. Un abrazo.

Deric ha dit...

No sé si podré baixar a Barcelona aquest divendres, però en tot cas segur que em compraré el llibre perquè m'interessa molt.

Joana ha dit...

I a Girona quan vindràs?
Felicitats Jordi!
No et van xiular les orelles ahir?juas
una abraçada!!

Joana ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordicine ha dit...

Ya me contarás que te ha parecido "Los Amantes pasajeros", CAMY. Y gracias por la felicitación. A ver si gusta el libro. Un beso.

Ben fet, millor el llibre, MAR. M'encantarà saludar-te. Un petó.

A mi no m'ha agradat, però vaja. Espero que la presentació vagi bé. Un petó, RITS.

Una abraçada, RICARD. I gràcies.

El de la foto és en David Bernabeu. Però jo també sóc molt guapo, ELFREELANG ;) Jajaja. Llàstima que no puguis venir. Un petó.

Ya lo he cambiado, MANDERLY. Gracias. ;)

Gràcies, EL VEÍ DE DALT.

Una abraçada, SONIA. Gracias.

Están representados casi todos los deportes, MARIO SALAZAR: futbol, atletismo, montañismo, motociclismo, ciclismo, natación sincronizada, natación, golf, balonmano, hoquei hierba, tenis, taekwondo y baloncesto. No sabía que tú eras tan deportista. Lo celebro. Ya nos dirás que te ha parecido la peli de Almodóvar. Un saludo.

Gràcies, DERIC. Una abraçada.

A Girona venim el 10 d'abril, amb en Martí Gironell de presentador. I també passarem per Palamós el 13, amb en Quim Nadal. Un petó, JOANA.

tetealca ha dit...

Seguro que estará plagado de excelentes consejos utiles para ser un gran deportista.
Te deseo un gran exito.
Un abrazo.

TRoyaNa ha dit...

Jordi,
primer de tot,espere tingues molta sort amb el llibre.Ja ens contaràs.
Després,dir-te que soc fan d´Almodovar de sempre,però encara no he vist "Los amantes pasajeros".Després de llegir-te,no sé si em queden moltes ganes,quina llàstima...
Bsts

Marion ha dit...

A la presentació del teu llibre no podia anar perquè no visc a Barcelona i no tenia la facilitat d'anar-hi, però sí que et puc assegurar és que tinc la intenció de llegir-lo. L'entrenament és és part de la meva vida i estic segura que al llibre hi apareixeran coses molt interessants i alguna que altra sorpresa. I ho dic per la gent que hi ha col.laborat i que hi participa: el CAR, atletes olímpics, esportistes d'elit... Això no m'ho perdo!! :))

Jordicine ha dit...

Gracias, TETEALCA. Un abrazo.

Gràcies, TROYANA. Quan vegis "Los amantes pasajeros" ja ens diràs. Un petó.

Doncs moltes gràcies, MARION. Espero la teva opinió amb impaciència. Un petó.