dimecres, d’abril 17, 2013

Continua la gira de "Tu també pots"!


 
Aquest divendres, dia 19 d'abril, vam presentar "Tu també pots" a la Llibreria La Gralla de Granollers. L'acte va ser conduït per l'amic Eloi Cordomí, meteoròleg de TV3. Tant en Lluís Puig (el fisioinquiet) com jo també vam ser a La Gralla el dissabte a la tarda, amb d'altres autors -com l'Albert Espinosa-, firmant exemplars de cara a Sant Jordi. Per en Lluís i per a mi (el nostre és un llibre escrit a quatre mans) va ser tot un honor. A la presentació de divendres ens van acompanyar més d'un centenar de persones, amb l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la presentadora d'Els Matins i bona amiga Ariadna Oltra al capdavant.




Com heu pogut veure en la fotografia que encapçala aquest post, són molts els esportistes entrevistats al llibre que ens han donat el seu suport. És el cas de Kilian Jornet, que ha penjat al seu compte de Twitter una fotografia amb "Tu també pots" a les mans. En Kilian és un dels protagonistes i, a més a més, l'autor del pròleg. Ens està ajudant moltíssim i li estem agraïts. És un crac com a esportista i també com a persona.

BERTA CASTELLS TAMBÉ AMB "TU TAMBÉ POTS"

A la presentació del llibre "Tu també pots" a Tarragona vam comptar amb la presència, entre d'altres, de la llançadora de pes Berta Castells i de l'exatleta Maite Montaña. Estem encantats! El mestre de cerimònies va ser el periodista de TV3 Josep Coch, amb qui m'uneix una gran relació. Som dues de les persones que més matinem cada dia. Ell una mica més.

QUIM NADAL, CICERONE A PALAMÓS


En el "Tour" de presentació de "Tu també pots" també ha passat per Palamós. Al Cafè de La Gavina vam estar acompanyats pel professor d'història Joaquim Nadal, que ens va donar una lliçó magistral. Va estar espectacular! Més d'un centenar de persones van seguir amb atenció el procés de creació del llibre que, precisament, va néixer en aquesta bonica localitat de la Costa Brava.

La setmana que ve, més. Moltes gràcies a tothom pel vostre recolzament. Entre tots, intentarem fer gran "TU TAMBÉ POTS".

@tutambepots

5 comentaris:

Javier Simpson ha dit...

Espero que tenga éxito y todo el reconocimiento que merezcáis, Jordi. Parece que están siendo días de promoción y ver a mucha gente. Seguro que están siendo días agradables y con ciertas emociones. Un abrazo, compañero.

rits ha dit...

Enhorabona i endavant. No pareu! Segur que la presentació a Granollers ha de fer una il·lusió ben gran!!!!

Deric ha dit...

Molt bé! Endavant!

jomateixa ha dit...

Què bé, tindràs uns dies mogudets.
Molta sort.

Jordicine ha dit...

Muchas gracias, JAVIER SIMPSON. A ver si la semana que viene recupero mi ritmo bloggero. Con esto del libro he perdido mucho fuelle en la red. Un abrazo.

Me'n va fer molta. Va anar molt bé. Més de cent persones, amb bons amics i l'alcalde inclòs. Un petó, RITS.

Gràcies, DERIC.

Ho estan sent, JOMATEIXA. Un petó.