dissabte, d’octubre 31, 2020

14 anys de Paranoia 68


Avui fa catorze anys que va néixer Paranoia 68. Va ser el 31 d'octubre de 2006. Ja fa molt temps que només parlo de literatura, deixant de banda les pel·lícules (en cau alguna de tant en tant) i les reflexions personals. Miro enrere i veig que, des que vaig començar, he comentat més de 700 llibres, 95 en aquest difícil 2020. Moltes gràcies als qui heu passat, passeu i als qui potser passareu per aquí en un futur. Miro les estadístiques, Blogger ho comptabilitza tot, i veig que el blog ha tingut prop de 700 mil visites i 16 mil comentaris. Per a mi, Paranoia 68 s'ha convertit en una cosa important del dia a dia, amb actualitzacions regulars. Per sobre de tot, és el meu arxiu personal, on tinc a mà la informació dels llibres i autors llegits. I de les pel·lícules. Seguim.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Una feinada de por, 14 anys ressenyant llibres, poca broma. Coincidim poc, no solem compartir massa lectures, tret d'honorables excepcions com Murakami, però sempre és interessant saber què t'han semblat les teves tries. Espero que el blog segueixi sent important en el teu dia a dia i que per molts anys segueixis actualitzant-lo regularment amb les teves impressions sobre llibres. Enhorabona, i a continuar així!

els dies que vindran ha dit...

És una tasca inaudita. Vull dir que ho llegeixes quasi tot el que es publica. Enhorabona.Has desenvolupatun estil clar, entenedor.Has persistit. Et felicito.Sort ! Força!

ricard ha dit...

Per molts anys!

Botika ha dit...

Moltes felicitats! I quin ritme lector, fas venir enveja. Continua així!

Laura T. Marcel ha dit...

Felicitats tant pel teu blog en si, com per la teva persistència. No et llegeixo cada dia però si que quan vull una referència la hi vaig a buscar al Paranoia 68. Tot i que el món dels blogs està molt de capa caiguda, tu segueixes fidel i incansable. Salut!

Jordicine ha dit...

Aquest últim any força més, XEXU! Tretze, he comptat: "La llibreria ambulant", "Les inseparables", "La drecera", "Tòquio blues", "Les aventures de Sherlock Holmes", "Cafè Barcelona", "Míster Folch", "Tot el bé i tot el mal", "El ratpenat", "Boulder", "Mitja Vida", "Canto jo i la muntanya balla" i "Tony Takitani". Tu llegeixes molt de Periscopi i jo no tant. Gràcies i fins aviat, també per la teva feinada a "Llibres i punt>.

Jordicine ha dit...

Moltes gràcies, ELS DIES QUE VINDRAN!

Jordicine ha dit...

Gràcies, BOTIKA. Fins aviat!

Jordicine ha dit...

Gràcies, RICARD. Una abraçada.

Jordicine ha dit...

Salut i gràcies, LAURA T. MARCEL.