diumenge, de setembre 02, 2007

Coses: Ja he debutat!


Bufff! Ja està. Ha passat el pitjor... o no. Després d’uns dies patint, finalment he debutat. Quin pes m’he tret de sobre! Vaig prometre una sorpresa als meus amics bloggers pel dilluns 3 de setembre i a les 8:23 d’aquest matí s’ha fet realitat. He debutat com a presentador d’Esports del programa ‘Els Matins’ de TV3. Sí, sí, he debutat avui mateix, amb 39 anys! Millor tard que mai, no? Fa quatre anys que estic a ‘La Nostra’, on he fet d’editor dels ‘Esports 33’ i de les rodes del Canal d'informació 3/24. Ara m’han encarregat una nova funció: ser la veu (i la cara) dels esports al programa d’en Josep Cuní. Tot un repte.

Al Josep Cuní el conec (o millor ell a mi) des de fa molts anys. Vam coincidir a COMRàdio, al començament de l’emissora, quan els estudis estaven a la Gran Via de Les Corts Catalanes, cantonada Bruc. Ell feia ‘Els Matins’, com no, i jo el bloc d’Esports, igual que ara. Van ser dos anys collonuts. Vaig aprendre moltíssim. Ell va marxar i jo em vaig quedar a la casa com a Cap d’Esports. Anys després vam tornar a coincidir a Ona Catalana. Ell fent ‘Els Matins’, com no, i jo el bloc d’Esports, igual que ara. Després d’unes quantes temporades (sis, potser?) el meu camí torna a creuar-se amb el seu, ara amb la càmera de televisió enmig; en el mateix programa. Ell amb experiència per donar i per vendre. Jo amb moltíssimes ganes. Després de quatre anys en tasques de coordinació, tinc davant meu un nou repte.

Amb en Cuní he après tots els secrets de la ràdio (bé, tots no, però molts!) i ara espero aprendre moltes coses de la televisió. És com millor s’aprèn, en directe, treballant amb els grans. Que com m’he vist avui? Una mica tens, la veritat, però estic content. Impressiona el mitjà, impressiona en Cuní (tot i coneixe’l i saber com vol la informació esportiva), impressiona parlar en un programa que és el líder d’audiència indiscutible a Catalunya... Espero millorar una miqueta cada dia, tot i que tinc clar que el més important són les notícies i no la meva presència que, al cap i a la fi, és anecdòtica. Quant menys se’n parli, millor. Seria un bon senyal. Ha començat la nova temporada d’’Els Matins’ i jo, sense saber encara com hi he arribat, tinc la sort de formar part de l’equip del programa. Estic content i no puc amagar-ho. Em fa molta il·lusió aquest nou repte. Sóc un privilegiat.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Jordi! Ho has fet molt bé i has tingut un molt bon debut!! Bona feina!

Maribel

Jordicine ha dit...

Gràcies. Em fa molta il·lusió aquesta dedicatòria. Algun dia tu també tindràs una oportunitat i no la desaprofitaràs. Paciència. Te'n falten cinc per arribar als 39. Un petonàs.

Anònim ha dit...

Woooow! Súper sorpresa! Moltísimes felicitats!! Es genial! Segur que ho fas súper bé! Demà et veuré! jeje Saps que? La meva mare va sortir a aquest programa! :)

Jordicine ha dit...

Ah sí? Es pot explicar? Si és així, escolto. Ja ja ja

Anònim ha dit...

Jordi, m'agradaria dir que has estat fantàstic, però... m'he despertat més tard. Segur que ho has fet de conya, amic. I cada dia una miqueta millor, tot i que el dia que te'n refiïs... cagada pastoreta. Tensió informativa sempre!

A banda d'això, per fi he obert el meu blog! Ah, i si busques bé, veuràs que he parlat de tu. Clicka'm, clicka'm!

Anònim ha dit...

Vaja, veig que no s'ha enllaçat:

www.oriolvidal.wordpress.com

Com pots veure, t'he fet cas en l'elecció de la blogeria.

Anònim ha dit...

Enhorabuenaaaa!!!! Mañana no me lo pierdo :P

Anònim ha dit...

Si es pot explicar, lo de la meva mare dius? Sí, tancaven la seva empresa per deslocalització i els feien a tots fora...vaig escrire als periòdics, vaig trucar a la tele...pero els de "Els matins" els millors, perquè els van portar a plató; no va servir per gaire però... :(

Jordicine ha dit...

Gracias Noemí. A ver que te parece...

Ury! No ha estat malament. El 'Mestre' m'ha felicitat i tot, però vaja encara haig de millorar. Ja saps que sóc molt exigent en tot. Ara vaig directe al teu blog. Felicitats!

Llàstima, Mili. Però és veritat. És un programa amb vocació de servei. I sempre fa costat a les pesones que ho necessiten.

Anònim ha dit...

Upsss, vaya sorpresa tenías!!! Impresionante... a ver si un día de estos te veo en vivo y directo, jeje... que tengas un buen comienzo!

Suerte!

Jordicine ha dit...

Gracias, Enredado. Lo peor ya ha pasado, espero. Me imagino que la tensión irá bajando y que estaré más 'suelto', pero bueno... Dicen que de nada naces enseñado. Ja ja ja.

Jordicine ha dit...

Acabo de rebre un SMS d'úna persona que sempre m'ha fet costat a la feina. I com que això és un dietari personal, vull que en quedi constància. Es presentadora de 'La Teva', l'han batejada com 'los ojazos del 3/24' i m'ha escrit des de... L'EMPIRE STATE BUILDING DE NOVA YORK. Està de vacances i ha pensat en el meu debut. És un encant; i ella ho sap. Un petó llunyà.

Anònim ha dit...

Cada dia millor, Jordi!

Jordicine ha dit...

Gràcies, bonica. Tot i que avui m'han vestit d'una manera força arriscada. Semblava de 'Los Manolos'. I ho dic amb molt de respecte per aquest grup barceloní. Muá.