divendres, de setembre 07, 2007

Persones: El 'Dalí dels fogons'



No és un imitador. No va disfressat. Ell és així d'autèntic. És en Joan Villaró, un cuiner dels de debò, realment extraordinari. La gent que el coneix personalment no en té cap dubte. A Granollers (Vallès Oriental) és tota una institució. Se'l pot veure en bicicleta per qualsevol carrer de la Ciutat. Podríem batejar-lo com el ‘Dalí dels fogons’. En el seu dia va decidir crear un 'personatge' (o no) i l’interpreta les 24 hores del dia.

Però a banda de cuinar i de donar classes, en Villaró domina els mitjans de comunicació com ningú. Col·labora en un munt (premsa, ràdio i televisió) des de fa molts anys i, si ho considera oportú, com ara, no té cap problema per rodar un vídeo amb receptes i ‘penjar-lo’ directament a ‘YouTube’. M’ha fet molta gràcia trobar-lo, perquè no m’ho esperava, la veritat, però no m’ha sorprès gens ni mica. És capaç d’això i de molt més. Poseu-lo a prova.

Si teniu cinc minuts, mireu el vídeo sencer. És instructiu i, alhora, molt i molt divertit. Atenció a la 'tombada' de truita alentida, al porc que té a l’espatlla quan ens anima a cuinar a casa nostra i a un segon porc (aquest és un peluix) que canta les notes de la cançó que acompanya les últimes imatges. Com podreu veure en els crèdits, en Joan Villaró és tota una institució del món de la cuina… i un ‘catxondo’, si se’m permet l’expressió. Salut… i als fogons!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En Villaró és un gran professional i un gran treballador. Un crack!

Unknown ha dit...

Hola Jordi, como le he explicado a "bocados de realidad" fue una depresion por tanto estres despues de las notas, el bachiller etc... tanto papeleo tanta ostia.
Al final me he metido en un modulo superior de tecnico en analisis patologico y citologia y si puedo, el año que viene me voy a Madrid a enfermeria y ya habria encontrado la felicidad.

Jordicine ha dit...

Venga, 'Piña' que seguro que lo consigues! La felicidad? A veces tan lejos a veces tan cerca. Apúntate al 'gris oscuro' y deja el negro 'pa' siempre. Y haz una tortilla de vez en cuando, que Villaró te enseña.

Unknown ha dit...

jaja, es que me autonomenee en meneame.net al principio casi me comen pero luego se disparo y estoy entre los mas votados xD

Jordicine ha dit...

Pues no sé yo si es demasiado interesante mandar una notícia a 'Menéate'. Han entrado en tu pagina unos cuantos con ganas de tocar los co... Y eso que ya he visto que has suprimido algún comentario. Un saludo!