dimarts, de març 20, 2007

Coses: No limits! No rules!


Qui ho havia de dir! Ja han passat quasi cinc mesos des que vaig obrir la primera entrada d'aquest blog (31-10-2006). 'Web en construcció' escrivia, rebent el suport incondicional de la Maribel, que em desitjava sort amb aquestes paraules: 'Espero que publiquis moltes coses en aquest blog'. Escriure m'encanta, igual que les 'llistes'. Qui em coneix, sap que sóc un maniàtic de l'ordre. M'encanta tenir-ho tot al seu lloc. Ho reconec. Considero que l'escriptura més creativa és totalment compatible amb articles plens d'estadístiques, com aquest que esteu llegint.

'Jordicine' havia de ser un blog dedicat íntegrament als comentaris de cinema, mai crítiques, però ha anat evolucionant. A més des comentaris, hi he afegit tot un seguit de contes curts (sota el títol deParanoia 68), no molts per cert; i un bon grapat de reflexions personals (Coses), més de les que pensava, si sóc sincer. Diuen que els números són freds, però, tot i que jo sóc de lletres, considero que sempre ho expliquen tot. Som-hi doncs! Aquest és l'article 104. Els altres 103 estan repartits de la seguent manera: 70 comentaris de pel·lícules, 23 reflexions personals, 6 contes curts, 2 llistats de pel·lícules, 1 lloc i 1 persona.

Tot això està amanit amb videos musicals, la previsió del temps a Granollers, 2 animalets virtuals molt simpàtics (en Nit i en Nemo) i 62 comentaris d'amics i amigues que han passat per aquest blog. Un total de 3.319 visites, mentre estic escrivint aquest article sobre el Centenari. Són quasi 30 al dia, que no està gens malament. Gràcies a tothom! I espero seguir donant guerra...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps que me n'alegro. Felicitats!
www.margaix.wordpress.com

Jordicine ha dit...

La Margaix (Maribel) és la meva dona i n'estic molt orgullós d'ella. M'està ajudant molt en tot. L'estimo moltíssim. GRÀCIES.

Noemí ha dit...

+ de 100 posts!!!! Enhorabuena!!! Cuando llegues a 1000 te merecerás un obsequio por la dedicación y entusiasmo... Iré pensando en ello... Pero ya que dices que te gustan las listas y los números... Haz una listita de las 10 cosas con las que te gustaría ser obsequiado, jijijijij :P

Nos encanta leer lo que escribes (hablo por todos los visitantes)... y en especial a mí, no sólo por el contenido, sino también por la lengua que utilizas.

Sigue así, baby!!!

Jordicine ha dit...

Gracias Noemí. Creo que los primeros comentarios eran todos tuyos. Pensaré en esa lista. Un apartamento en Torrevieja, Alicante?

Noemí ha dit...

No sabes lo que dices, pequeño... Torrevieja??? Yo no lo quiero ni regalado :P